Grym

GRYMT BRA LÅT !!!



Gör en god gärning

Idag såg jag en kvinna med sin lille son leta förtvivlat i ösregnet efter pantflaskor och burkar. Jag gick fram och gav dem min pant. Tillbaka fick jag ett leende från sonen och en leende blick från kvinnan. Det är kanske inte mycket att ge men som sagt...
How do we change the world?
One single act of random kidness at a time!

kram

Dagens shopping

Jag har tänkt länge på att gå till apoteket och köpa plackers till tänderna då jag är väldigt rädd om dem. Så väl där köpte jag dessutom fler produkter !



Placker tandtråd 40 ST 44:-
Bra att använda efter tandborstning för att motverka plack och dessutom gör den lättare rent mellan tänderna längst bak i munnen som annars är väldigt svåra att rengöra.


Deodorant från ACO 43:-
Min nuvarande deodorant från Nivea Pure Invisible tycker jag luktar lite för mycket parfymerat och dessutom så får man ibland vissa fläckar på kläderna. Så därför köpte jag denna antipersperanta deo från ACO. Den är parfymfri och dessutom en Roll-on vilket är super!




Blackhead eliminating toner 55:-
Ansiktsvatten från Neutrogena - sjukt bra för min hud. Efter att jag tagit bort dagens smink tar jag en bomullstuss med detta ansiktsvatten på för att rengöra på djupet och det gör min hud finare och förhindrar också blackheads att komma tillbaka. Prisvärd verkligen !!

Dagens stora måltid

Hej på er alla söta läsare! Sitter ni också inomhus och myser ner er i soffan under en mysig filt och lyssnar på smattrandet av på fönstret? Jag tycker att det är mysigt. Först trodde jag att det regnade precis som förut men sen sa Carro att det snöade så det var inte lika roligt. 
Jag gick en promenad bort till ica för att köpa gräddfil till maten. Detta är vad jag lagade:

Benfria kotletter, jasminris och grönpepparsås. 
Sallad till: ruccola, färska champinjoner, körsbärstomater och gurka.



Dagens låt!

Dagens pepplåt är från The X-factor där denna supersöta tjej Cher Lloyd sjunger Keri Hilsons version av låten Swag on!

ENJOY!


Dagens vill ha!

Idag vill jag ha inget mindre än detta fina head band från bubbleroom för 99:-

KRAM

Summerdresses

Hittade dessa snyggingar inne på bubbleroom.se och blev kär !
Vilken tycker ni bäst om, min favorit är den i jeans & den prickiga !


1. 349:- 2. 199:- 3. 299:-

Fast

God morgon på er! :)
Jag gör mig iordning inför en låååång dag i skolan. 08:15-17:00 och jag ser inte fram emot det. Jag har inte sovit så bra och är sjukt trött, skulle helst av allt bara vilja krypa ner i min varma säng igen för lägenheten är kall och sängen ser så lockande ut.. Det är nästan som att sängen ropar mitt namn: JOSIE kom till mig ! Hehe skumma tankar jag vet men det är tidigt så det beror nog, antagligen, säkerligen på det. (eller?)

Nu ska jag fortsätta att fixa och dona innan jag ska springa ner och möta Carro så tänkte bara säga att jag har fastnat helt och hållet i serien Jersey Shore som visas på MTV 21:50 vardagar.. Det är en sjuk serie med ett gäng människor både killar och tjejer som över sommaren bor ihop i Jersey Shore. De jobbar i en butik, de festar och lever livet samtidigt som sjuka saker sker, såsom stora slagsmål, kärlek, hjärtesorg, skitsnack osv osv osv osv.. Listan kan bli otroligt lång om jag ska babbla på så om ni vill får ni se för er själva, som sagt: MTV people !!

Jag önskar er alla en bra dag och hoppas på att alla mår bra !!
KRAM




Social Butterfly

La La La.....!!! Hej på er allihopa! :)

Jag har precis storstädat lägenheten och stortvättat skulle man kunna säga. Ska ju till min kära familj och pojkvän i helgen så då är allt detta ett stort MÅSTE! Nu är jag klar pch sitter och väntar på att golven ska torka så att jag kan börja laga mat. Ska nog laga fläskkotlett, ris och grönpeppar sås till det, muuums !!  

Dagen har bestått av att jag gick till Clara runt 12, då intervjuade vi en tjej till skoluppgiften, blev bjuden på lunch och sedan begav vi oss till skolan för att ha handledning inför vår medieproduktion.. 
Gick sedan hem till kära Elin där Carro intervjuade henne sedan bestämde vi oss för att ta en kaffe och glass och sätta oss och snacka lite skit i solen medan den fortfarande värmde på.. Efter det gick vi hem till mig, slängde i 2 maskiner tvätt och sedan gick vi en sväng på stan. Jag köpte en kalender som jag måste börja använda flitigt, här är en bild på skönheten. Kostade 139:- och jag köpte den på Anderssons böcker & papper.. 

Vad tycker ni om den? 

Dagens vill ha!

God förmiddag på er alla läsare! Hoppas att ni har en bra dag, jag ska göra mig iordning och gå till Clara då vi ska intervjua en kompis till henne för en skoluppgift.

Bjuder er på dagens look när jag är klar men for now så får ni Min dagens vill ha!
Kram


Dinsko 299 kr !

FÖRLÅT

Förlåt alla läsare för ett dåligt bloggande idag men har faktiskt haft en ganska tuff dag i skolan med start vid 08:15 till 16:00. Sen gick jag och Carro hem till Elin och förhörde henne litegrann för hon ska ha saltenta imorgon.
Nu när jag kom hem för första gången på hela dagen fick jag en "överraskning" i brevlådan !!
Min earcuff från JFR.se hade kommit och såhär ser skönheten ut, är jätte nöjd !!!
TACK JFR !

KRAM !

Alla ska vakna nu

God morgon på er kära läsare!
Jag är så sjukt trött idag just för att min kropp inte är inställd på att gå upp vid den här tiden på dygnet. Dygnsrytmen blir helt fel. Jag ska strax möta upp Carro för vi ska vara i skolan från 08:15-17:00 så jag får se när jag uppdaterar er igen. Kram på er så länge!
Dessa snyggingar skulle jag vilja ha från H&M...

Dagens vill ha!

Nu kära ni ska jag sova för det blir att gå upp tidigt i ottan imorgon. Bjuder på dagens vill ha för det har jag missat idag och hittade de här söta shortsen från Ginatricot för 199kr.
KRAM!

I like

God kväll på er!
Ber om ursäkt för dåligt bloggande men har haft mycket för mig idag. Jag har precis skypat med min pojkvän och ska snart gå och lägga mig, för vi börjar tidigt imorgon vilket jag inte är särskilt van vid.
Bjuder er på några plagg från H&M och Monki som jag är lite småsugen på!
KRAM !



Im up

God morgon alla läsare! Hoppas att alla har fått en bra natts sömn. Jag ligger i soffan med sjuk huvudvärk :(
Måste ju gå upp och äta och duscha innan jag ska iväg och träffa gruppen klockan 13:00. 



Tips!

LANZA Powder Up Texturizer 15g. 
Ett puder man pudrar i hårbotten för att håret ska få ett lyft och volym. Riktigt bra och prisvärt!



ADIDAS Fresh Escape Eau De Toilette 50ml
Fick den i julklapp av min kära pappa, den doftar underbart och jag älskar den sjukt mycket!



KRAM!

Depend

Tänkte visa er vilka nagellack från Depend jag har införskaffat mig!
Dessa skönheter följde med mig hem !



Off the...

Serien Off The Map är en riktigt bra serie, har småkollat på den och har fastnat i karaktärerna och i händelserna.. Ge den en chans, sjukt bra!!!



Newbody

Vilken underbar överraskning!
Mami ringde för några timmar sedan och frågade om jag ville ha lite pack trosor/strumpor , självklart svarade Josie ja!! Strumpor och underkläder är sådant som alltid går åt, hur mycket man än köper nytt!

Ska få dessa snyggingar från Newbody - TACK MAMI !!!


KRAM !

Trend

Hej!
Som ni kanske har lagt märke till så är trenden till sommaren vitt, virkat och mycket romantiskt.
Jag skulle jätte gärna vilja klä mig/passa i denna trend, får gå och prova lite outfits i en provhytt och hoppas på det bästa. Idag vet jag inte vad som ska hända, har sovit ut, ätit tacos till lunch, har fortfarande inte gjort mig iordning.. Det är så skönt att slippa stressen på söndagar, inte sant? :) Här är lite inspiration från H&M's kollektion.

Sommarlängtan

Åh vad jag längtar efter sommaren 2011, gör inte ni ??
Tänker på allt man vill göra, varma stranddagar, picknik, fika på stan, glass i hamnen, mysa med pojkvännen på en varm klippa, grilla och åka ut med båten i skärgården med familjen.. Åh kom nu sommaren, kom !!
Här är lite inspiration !


1. Byxdress H&M 199kr
2. Kjol Kappahl 349kr
3. Ring H&M 50kr
4. Stråhatt H&M 99kr


Dagens vill ha!

God morgon på er så här i sommartid, känns skönt att sommaren äntligen är på väg!
Jag ligger bara och slappar just nu, är lite seg så här som man alltid är på söndagar. Ligger och tänker på min stackars mami som jobbat sen tidigt imorse och knappt fått någon sömn på grund av tidsbytet. Hon är en riktig kämpe! Älskar dej mami..!

Bjuder er på dagens vill ha så uppdaterar jag om ett tag igen! 
Kram

Dessa skönheter kommer från Kappahl och kostar 399 kr
Såg dem i Göteborg när jag var där...



Glöm inte..?!

Ni glömmer väl inte att ställa fram klockan ??
Kl 02.00 är det dags att ställa fram klockan till 03.00. Tumregeln är enkel: våren kommer, vi ställer fram utemöblerna, grillen och klockan en timme. Visst man förlorar en timme men samtidigt är vi uppe längre och får ta del av solen mycket längre !!!!

Glömde ju för tusan bort att nämna..

Glömde ju för tusan bort att nämna att idag när jag och Elin stod i rulltrappan i Linden upp till övervåningen såg vi The Moniker AKA Daniel Karlsson. Han satt där så fint och skrev autografer medan hans glädjerus till låt spelades i högtalarna. Det var en riktigt underbar tvist på dagen tycker jag.!!!!

I did it, did u?

Hej på er!
Så här såg det ut hos mig under Earth Hour 2011. Jag tände ljus i hela lägenheten och satt och tittade igenom gamla kort på familjen, studenten och balen. Nu sitter jag och tittar på film i soffan, National Treasure 2, riktigt bra film faktiskt! Sitter här och tänker på alla som jag älskar och på hur mycket jag saknar alla.
Nej inget mer depp nu, ska kanske (om jag orkar) göra lite ansiktsmask och hårpackning. Tänkte att jag skulle måla naglarna också med en ny rosa färg från Depend men har så mycket halvdjupa skärsår på fingrarna så det lär nog svida ordentligt, så väntar lite med det :)
Vad gör ni denna lördagskväll?
Kram på er!





Dagens look

Så här ser jag ut idag i stort sett, mörkblåa jeans från cubus, blommiga skor från dinsko, linne cubus, t-shirt ginatricot, halsband veromoda! :)

Nu ska jag möta Elin vid spiran och gå en sväng på stan i solen. Ha det så bra så hörs vi lite senare. 


KRAM !

Släck för en ljusare framtid !

Ikväll 20.30 är det Earth Hour 2011 !!
Det är den största miljömanifestationen genom tiderna. Då släcker alla människor ljuset i 1 timme för att skicka en signal till världens beslutsfattare om att ta klimatfrågan på allvar.
Så alla läsare, SLÄCK FÖR KLIMATET!
Kram på er and good luck !

Lördag

Hej på er alla läsare! :)
Jag har vaknat på en bra sida idag och är riktigt utvilad tack och lov!
Jag håller på att göra mig iordning för jag tänkte röra på  mig litegrann och gå ner på stan en sväng och strosa lite.

Tänkte visa er vad jag fick med mig hem igår också:


Tröjor från Ginatricot 99kr styck
Halsband från VeroModa 75kr
Strumpor Ginatricot 4-pack 79kr
Argan Oil från REF pris (kommer inte ihåg)








Både jag och mami fick med oss ett litet sample hem från BodyShop. Det är ett Bodybutter som heter Dreams. Den luktar gudomligt gott och det blir något jag ska försöka unna mig när jag verkligen har råd och kan!!

KRAM

Underbar dag

Hej på er!
Idag har varit en fullspäckad dag eftersom min älskade och underbara mami har varit på besök över dagen. Vi har myst ihop och haft det sjukt mysigt hela dagen i varandras sällskap. Dock blir jag så ledsen i hjärtat varje gång hon åker hem igen.. Men jag åker hem nästa helg och då får vi träffas igen.
När mami åkte hem så tog jag, Carro och Elin en långpromenad och sedan storhandlade vi på Lidl, mycket för pengarna. Sedan blev det att beställa pizza, titta på Let's dance finalen och bara slappa. 

Nu ska jag snart sätta på en film på datorn och sova, imorgon hoppas jag på bra väder men det såg tyvärr inte så ljust ut.. 

Shoppade som sagt lite snygga godsaker idag på stan tillsammans med mami, här får ni se skorna jag köpte, resten slänger jag in i ett inlägg imorgon. Så tills vidare, Kram!


Tygsko 199kr Dinsko
STYLED BY SHOES !

Vintage

God morgon kära läsare! :)
Jag har äntligen fått besök av min fina mami så här på morgonkvisten. Vi gör oss iordning för att gå ner till stan och mysa ihop. Bjuder er på dagens vill ha tills vidare.
Kram

Inspiration - En kollektion inspirerad av modet kring sekelskiftet - Kappahl



God natt

Nu ska jag lägga mig kära ni. Det har varit en lång kväll med studerande och jag har äntligen gjort klar litteraturuppgiften, känns sjukt skönt.. Imorgon bitti kommer min älskade underbara mami.. Åh vad jag har saknat henne! Ska bli underbart att få umgås med henne en hel dag, vi ska ta en kaffe och varsin cream cheese bagel på Espresso house imorgon och bara mysa i varandras sällskap. Så jag kommer inte ha så mycket tid att blogga men jag ska försöka slänga in ett inlägg eller två iallafall...

God natt på er kära läsare!



Wanna make the world dance

UNDERBAR LÅT, LYSSNA OCH NJUT KÄRA LÄSARE !


Seems like everybody's got a price

Plugg in progress !

Style Diary

God kväll på er läsare! :)
Hoppas att ni alla mår bra och att ni har en trevlig torsdagskväll.!
Jag har precis rostat lite bröd och ätit medan jag har småtittat litegrann på The Big Bang Theory, det får mig alltid på bra humör! Om en liten stund ska jag göra klart litteraturuppgiften som har deadline imorgon.. suck!!
Bjuder på lite snygga plagg!




1. Klänning 299kr från H&M
2. Solvej party top 249kr från Ginatricot
3. Majlis tube 99kr från Ginatricot
4. Tina Knitted cardigan 249kr från Ginatricot

KRAM!

Bubblies

God förmiddag!
Just nu gör jag mig iordning inför opposition vid 13:15. Tänkte bjuda er på dagens låt samt en otroligt söt klänning!
Klänningen kommer från bubbleroom.se och kostar 249 kr.
Hoppas att ni får en bra dag och att vädret är lika fint som det har varit nu i 2 dagar. Uppdaterar er så fort jag kommer hem cuties!
Kram


Filmtime

Nu ska jag äntligen krypa ner under varma filten och slappna, dagen är faktiskt slut..!!
Har skypat med min älskade mami i 1 timme och väntar nu på att min pojkvän ska ringa när han har slutat träna, saknar honom så det gör ont i mitt hjärta.!!!






Kram!

Skön promenad

Hej alla läsare, ni förgyller min vardag. Blir så glad av att se att det faktiskt finns några av er där ute som engagerar sig i min blogg. :)
Nu har jag precis kommit hem från en underbart skön och välbehövd promenad genom Norrköping tillsammans med min underbara vän Carro. Vi har gått på sådana stället som vi inte har utforskat ännu så det var riktigt myyysigt som vi brukar säga (internskämt) Nu ska jag titta på tv och bara slappa med lite godis och mysa ner mig under filten. 
Har pluggat på vår litteraturuppgift, den är inte det minsta rolig eller lätt.. Usch!! Ska göra klart den imorgon och som tur är har jag bara en halv sida att fylla ut + att se till att det är korrekt och så vidare.. Men nog om sådana tråkigheter, eller hur? :)

Tänkte visa er vad jag använder för produkt när jag inte har tid eller vill duscha håret.
Då kommer den här flaskan fram! Ett torrshampoo från Batiste Blush, är som en vanlig spray. Man sprutar det i håret från ca 30 cm avstånd, arbeta igenom det lite lätt med fingrarna och voila!! Så får du ett hår som ser nyduschat ut!
Finns att köpa lite överallt, jag köpte mitt på Rusta i min hemstad!



Dagens låt

Såg precis den här låten på MTV charts, sjukt bra låt : Jennifer Lopez ft Pitbul - on the floor
Ni kanske känner igen soundet från låten under = Lambada?





Jennifer Lopez feat Pitbul - On the floor




Kaoma - Lambada

On the floor



tack Carro

God natt

Nu är det läggdags och jag bjuder på en av min och Carros favorit..!!


Man skadar inte den man älskar

Sitter här och "studerar" tillsammans med Carro i  min lägenhet på Drottninggatan här i Norrköping. 
Vi har båda fastnat för den här låten, så underbar låt.. Men som sagt; det är ingen låt för melodifestivalen/eurovision song contest.

Enjoy! 

Kram

Dagens vill ha

En sjukt snygg brun jumpsuit som är vid i modellen från Nelly.com
Den har resår med knytband runt midjan och dessutom fickor och knappknäppning framtill. 

Pris: 399 kr

A piece of me

En värdefull del av mig

Dagens låt



I LOVE THIS SONG..!!!

New

Köpte dessa snyggingar på BikBok, de var nedsatta från 79.90 kr till 39.90 kr och jag ÄLSKAR DEM!

Just a little thing..

..tänkte visa er hur jag sminkade mina ögon idag.








Svart kajal - Max Factor Kohl pencil 020 black
Vit kayal - Inliner kajal 50 satin white 
Mascara - Masterpiece MAX High volyme & Definition Mascara 
Ögonskugga - Active Highlighting powder

Dagens look

Hej hej!

Hoppas att ni alla mår bra idag när vårvärmen har spridit sig genom landet. Så sjukt underbart att gå omkring i skinnjacka, converse och slippa frysa!

Idag har vi haft en introduktion till vår medieproduktion som komma skall om man får säga så, lite långtråkigt faktiskt..
När jag väl kom hem började jag städa så att lägenheten blev fin igen, lagade pasta carbonara och stekte pannkakor som jag ska ha med mig till lunch imorgon för då ska vi sitta med gruppen och opponera på en uppsats..
Så fort Carro hör av sig så ska jag bege mig dit och sätta igång igen med litteraturuppgiften, bläk!

Bjuder på en dagens look! :)
KRAM


Dagens vill ha!

Följ min blogg med bloglovin

I helgen så visade Alma mig en superbra makeup produkt som hon hade fått hem i sin brevlåda. 
Det är en concealer från Dermaquest. Det är den absolut bästa concealern som jag har provat och jag har testat många..!!!

Den är väldigt dryg så man behöver inte mycket alls, den täcker precis allt som man vill ska döljas i ansiktet..
Skulle göra vad som helst för att ha råd med denna!!!! Kärlek vid första ögonkastet, tackar min underbara vän Alma Spahic http://almasgoodies.com för att hon introducerade den för lilla moi!







DermaQuest Skin Therapy DermaHide Dual Pan Concealer - Light/Dark
Om någon vet vart man kan köpa den för ett hyffsat bra pris, kontakta gärna mig genom att skriva en kommentar!


Kram

Me Myself and I

Jag ska strax göra mig iordning och göra ett snabbt ärende på stan sen ska jag ta mitt pick och pack och springa bort till Carro. Vi ska äta supergod mat; kyckling i ugn, potatis, brunsås med svartvinbärsgele & brysselkål. Vi ska nämligen göra litteraturuppgiften idag så vi behöver få i oss god mat! Man kan faktiskt se på mina läppar att de har svullnat sen jag använde Läppbalmet från Style By Tyra!
By the way så är det här färgglada linnet jag har på mig det jag köpte i Göteborg i lördags.
Köpte det för 149 kr på BikBok, vad tycks?




Kram på er!

Göteborg

Det blev inte mycket fotande i Göteborg tyvärr men lyckadet få några cute bilder på kära Panic som velat gosa med mig i soffan på nätterna!



Tillbaka!

Hej på er allihop!
Nu är jag tillbaka i fina Norrköping igen efter en supermysig helg i Göteborg hos AlmaMuhamed och Panic.
Blev sjukt glad när jag tittade i brevlådan att mitt paket från Style By Tyra hade kommit. Jag beställde hennes Läppbalm Volume Booster för 49 kr och har precis testat det. Man känner en stickande/svidande känsla i läpparna medan de svullnar en aning. Riktigt bra läppbalm och det ska jag fortsätta att använda!






Tävling

Min huney Alma har en tävling på sin blogg almasgoodies.blogg.se där vinnaren kan vinna en skitsnygg lip plumper från Dermaquest!
http://almasgoodies.com/?tmp=30213101 gå in på hennes sida och delta i tävlingen, spara gärna hennes blogg bland favoriter för hon är en sjukt duktig makeup artist och en underbar tjej med bubblande personlighet!!!

Jag har som många andra tjejer lite smått problem med att vi har så kallade "mini-läppar", som vi vill ska vara fylligare och lite mer putande! Jag skulle sjukt gärna vilja ha Almas lip plumper för det är så sjuuukt hett med lite fylligare läppar. Och tycker inte om känslan av de lite "starkare" lip plumpers som svider och fräter på läpparna, AM I RIGHT LADIES????

31 mars avslutas Almas tävling och hoppas att det blir en värdig vinnare, kom igen tjejer var med och tävla!!

KRAM!

Update från Göteborg

God kväll på er alla söta!
Som ni kanske vet så befinner jag mig just nu i Göteborg hos min älskade hun Alma, hennes pojkvän och hund i deras mysiga lägenhet i Angered. Igår satt jag på en buss i 4 timmar och 30 minuter, när jag väl kom fram snöade det rejält här men blev hämtad av Alma och Muhamed vid Nils Ericsson Terminal och åkte sedan spåris till Angered. 
Där handlade jag och Alma det som hon så sött kallar för "gotti" = vilket betyder godis, chips, dipp och såklart en fet pizza. :)

Väl hemma slappade vi rejält och snackade massa skit och bara umgicks, sjuuuukt underbart!
Blev väckt av Alma imorse vid 07:00 för vi skulle befinna oss i fotostudion vid senast 10, men fotografen hörde av sig om att han legat i feber så blev tyvärr ingen fotning idag :(

För att peppa upp oss tog vi spåris in till centrum, tog en kaffe och delade på en morotskaka, gick runt i vårsolen och shoppade, tyvärr hade jag ingen bra shoppingdag men det kommer imorgon får jag hoppas!
Eftersom vi inte skulle till fotostudion idag så gjorde mami min dag när hon sponsrade mig med pengar om jag ville shoppa något. Jag köpte ett sött linne på BikBok efter ett ständigt letande efter det rätta plagget. Visar bild på det när jag är tillbaka i Norrköping, vilket blir på skapligt på Måndag.

Efter stan åkte vi och handlade på Ica Maxi, Muhamed ska laga currykyckling, ska bli gott!!
Just nu sitter jag och Alma i lägenheten och slappar litegrann, har hjälpt henne att skaffa ett konto på studera.nu.

Jag måste säga att det är riktigt skönt att få komma iväg en sväng från norrköping och studierna, bara koppla av med mysigt sällskap, love u Alma!!!

Kram på er!


Hold my hand

Hej på er, har inte så mycket tid att blogga nu när jag är här i Göteborg men här kommer ett dagens outfit!
:)

Kram på er!




Tröja Åhlens, Kjol Veromoda
Halsband - Lindex tror jag

Don't worry about a thing

God morgon på er!
Nu ska jag och Alma dra oss till fotostudion här i Göteborgs virrvarr där jag ska bli fotad.
Idén är att Alma ska göra brudsminkning på mig, jag ska ha bruduppsättning (hår) och jag ska förhoppningsvis bli fotad i en vacker klänning också! Vi får se hur det går, kanske (maybeee) skriver ett inlägg senare och berättar!
Kram på er så länge, njut av helgen!



She is so lovely

Hittade det här bältet som skulle lyfta en hel outfit om man känner att man har en ganska tråkig sådan och att den skulle behöva piffas upp.
Bälte H&M 99kr



Det här linnet är jag lite sugen på också!!
Top H&M 149kr


Dagens vill ha!


Hittade dessa godingar när jag tittade igenom vad H&M hade att erbjuda i jumpsuit-stil och då fastnade jag verkligen för dem här !!!

1. Jumpsuit H&M 249kr
2. Jumpsuit H&M 299kr

AVSKY!

JAG HATAR SNÖ !!!!!



Dagens outfit

Godmorgon kära bloggare :)

Just nu gör jag mig iordning för.....vad tror ni?? ... Jo ett till möte med gruppen.. Vi ska se vad vår handledare skrivit för kommentarer på vår uppsats och fixa till det sista inför deadline.. Idag bär det av mot Göteborg så är rätt ivrig på att få komma fram, men som sagt det tar ju ca 4 timmar och 30 min dit........

Så här ser min dagens outfit ut, hope you like it!
Det var faktiskt Carro som valde ut den igår, TACK
Vit kofta BikBok, Vit skjorta Åhlens, Halsband kommer jag inte ihåg vart det kommer ifrån, svart skinnkjol har jag fått ärva av min kära mami och ett par helt vanligt svarta leggings + vita converge. 

Hörs senare, Kram!



Irriterad!

Jag börjar bli riktigt sur på det här med att man beställer saker från internet och man checkar sin brevlåda varje dag i hopp om att KANSKE så har paketen kommit....!!!


..ingen kommentar

Tror att jag har hamnat i en deppig svacka just nu. Jag gråter för minsta lilla och det är inte några tårar utan världens floder forsar ut från mina ögon.. Sjukt jobbigt och jag hoppas att det går över fort för jag vet inte hur mycket av det här jag orkar riktigt. Så ni som kan får gärna försöka pigga upp mig litegrann !!!

Har packat som en galning ikväll och fixat och donat med allt inför imorgon. Har ställt alarm en halvtimme tidigare än vanligt just för att jag ska packa klart det sista imorgonbitti och inte glömma nåt eller bli sen.. (typiskt mig)

Här är en superbra bodylotion från Gosh. Jag fick den i julklapp av min pojkvän A.
Den luktar underbart och den gör underverk med huden, den återfuktar på djupet. 
200 ml med avocado-olja och Vitamin E ! 





Hey soul sister

Har precis målat naglarna i färgen Cranberry red från Pieces Accessories som är köpt på VeroModa.

(Ursäkta att färgen har hamnat utanför men till mitt försvar så är klockan väldigt mycket, jag är trött, packar och ska upp tidigt imorgon..)

Kram!




Hello!

Hej på er

Idag blev handledningen tyvärr inställd pågrund av sjuka barn så vi får hoppas att det inte blir så mycket att göra för oss i gruppen imorgon. Idag har jag haft Carro på besök, vi har druckit kaffe och ätit chokladmuffins och snackat massa skit! Behövde umgås med henne lite kände jag, love heer!

Just nu har jag lagat pasta carbonara och tittar på The Big Bang Theory. Jag har precis beställt bussbiljett till Göteborg, fick bli den senaste bussen som fanns, den går 16:15 och jag lär komma fram runt 20:45. Det är ganska lång tid att åka buss men får försöka underhålla mig själv de timmarna. 

Ska bli underbart att få träffa Alma igen! Jag ska bli fotad också med brud make, håruppsättning osv på lördag. Ska bli sjukt roligt, är jätte spänd!


Gammal bild på mig förresten!






Dagens vill ha!

Hej på er!
Nu ska jag springa bort till skolan och ha handledning med gruppen såklart :)
Fin dag men det är nog kallt ute så får ta på mig ordentligt..
Bjuder på dagens vill ha tills jag uppdaterar er igen! Kram
1. Elsa party top 149 kr ginatricot
2. Mirata party jacket 299 kr ginatricot
3. Kira party top 299 kr ginatricot  


Tack och god natt

Nu ska jag försöka att somna till ett gammalt avsnitt av The Big Bang Theory. Har värmt upp min svinkalla lägenhet med mammas kupévärmare. Ska stänga av den nu så inte mami blir orolig. Är sjukt trött och jag känner att John Blund närmar sig hehe.. Nej men skämt och sido...... Imorgon ska jag träffa gruppen från 13:00 - ? Ska hålla er uppdaterade imorgon också med bland annat dagens nagellack.
Imorgon är det en ny dag med nya tag !!! Jag hoppas på att det blir en solig vaaarm vårdag i hela Sverige!


Godnatt på er, kram





MYS

Hej på er!

Sitter just nu med ansiktsmask i ansiktet. Jag köpte den på Ö&B för ynka 10 kr och den kyler verkligen ner mitt ansikte. Som ni ser är den mintgrön och den är riktigt stel och kall just nu. Den kommer från Chantelle och heter:
Boue Minérale DE LA MER MORTE
Masque nettoyant Barro del MAR MUERTO - Mascarilla limpiadora
Ska nog måla naglarna i en färgglad nyans (blir nog rosa). Har en kväll med sjukt dåligt självförtroende så jag behöver verkligen skämma bort mig själv.
KRAM!

You know my weakness that is why i'm sleepless

Sitter och kvällsdrömmer om att få spendera lite pengar på snygga outfits. 
Bjuder på dagens/kvällens vill ha!





1. Anna shorts 249 kr - Ginatricot
2. Klänning - H&M 299 kr
3. Joanne party blouse 249 kr - Ginatricot
4. Anna jeggins 349 kr - Ginatricot

Dagens låt!

Tänkte bjuda er på min dagens låt som jag hörde på Angelica Blicks blogg, super bra låt!
Edward Shape & The Magnetic Zeros - Home, ENJOY!



Saknad!

missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or the amount of time since you've talked. it's about that very moment when you're doing something and wishingen they were right there with you.

Oh la la la I love you baby

Hej hej i vårsolen!
Här kommer dagens vill ha från bikbok.


Kitten pants, Bikbok 299 kr



Americana top, Bikbok 149 kr

Oh my god i'm in love

Dessa snyggingar blev jag sugen på, passar perfekt till sommaren till ett par bruna ben!

Sandaletter, Din Sko 249 kr



Du är min hobby

Jag önskar verkligen att CSN skulle komma lite tidigare den här månaden men nepp..
Har blivit lite beroende av snygga smycken nu just på grund av det fina vädret. Att alla människor börjar klä sig i vårigare outfits. I love it!

Har hittat en tjej som gör sjukt snygga smycken --> Itemsbyjohanna.se, Johanna är riktigt duktig och jag har hittat mig ett par favoriter!

Check them out!





You see me dancing for my life

GODMORGON!

Nu ska jag strax gå iväg till plugget för att skriva på uppsatsen med min grupp. Vi kommer sitta här ett par timmar just för att vi ska försöka få allt klart till handledningen som vi har på torsdag.
Bjuder på en urläcker outfit till sommaren som jag absolut ska köra på!

Hörs senare, Kram på er!


1. Ballerina, Din sko 399 kr
2. Uma party shorts, ginatricot 299 kr
3. Vendela top, ginatricot 199 kr
4. Robe knot örhängen, ginatricot 79 kr

Oj

Undrar hur tiden kan gå så fort ibland, gör inte ni? 
Jag kan knappt bärga mig till Eurovision, jag tror verkligen att Eric Saade kommer att gå långt i tävlingen, röstade som en galning på honom i finalen av melodifestivalen i Globen. 

Här är hans låt, den är såååå bra!



Dagens vill ha

2 ursnygga linnen från Ginatricot som jag blev tokkär i.
Just nu städas det för fullt här på Drottninggatan i Norrköping. 
VÄNSTER: Alvina Party top 199 kr
HÖGER: Brianna Tank 129 kr



KRAM


Inspiration vår

Nu när våren och varmare klimat närmar sig blir jag så inspirerad av härliga färger till lägenheten.
Här är lite godsaker från H&M som har ursnygga detaljer till boendet!




1
. Örngott H&M 99 kr <-- Har den och den är ursnygg!
2. Duschdraperi H&M 149 kr
3. Dörrmatta H&M 179 kr

Solsken

Hej på er allihopa!
Idag har jag suttit med min grupp på universitetet sen klockan 10:00 och skrivit flitigt på vår uppsats.
Solen har värmt upp Norrköping, hoppas att ni också har fint vårväder, visst blir man lycklig? :)
Idag ska jag ta tag i storstädning av lägenheten, för det kan jag lova att det behövs verkligen!

Idag har jag faktiskt klickat hem denna sötnos, hoppas att den levereras i min brevlåda väääldigt snart!



Läppbalm Volume Booster 49 kr
Klickade hem den på stylebytyra som har sjukt snygga grejjer!
Den ska tydligen göra att läpparna svullnar, hoppas på bra resultat!

Ändrade planer!

Precis när man förberett sig för att mumsa på chokladpudding skriver min kompis Elin och bjuder bort mig på våfflor. Det erbjudandet kan man ju INTE tacka NEJ till, så nu ska jag springa bort till henne.

Hörs senare, Kram på er!

Chokladfeber!

Hej på er!
Förlåt för mitt dåliga bloggande men det är väldigt mycket runt omkring hela tiden men jag ska bättra mig.
Kom tillbaka till Norrköping imorse vid 7 och har suttit i skolan sen 10 så är sjukt trött idag.
Ska försöka ta mig ur sängen och gå bort till ica för att handla chokladpudding. Det är ljuvligt gott!



MUMS!

Snygga plagg till sommaren

3 urläckra plagg från H&M och Ginatricot, passar perfekt till sommaren. 





1. Halsband från H&M 99kr
2. Klänning från Ginatricot 349kr
3. Shorts från Ginatricot 249kr

Popular

Dessa ursnygga smycken fick jag av min mamma när hon var hos mig på besök. 
Urläckra och passar bra i sommar tillsammans med vitt och brunbrända ben!


Armband H&M 69:50kr
3 Pack örhängen H&M 49:50kr




Bussresa

Hej på er!
Just nu sitter jag förmodligen på bussen påväg hem till Västervik tillsammans med Carro och hennes pojkvän.
Ska åka hem för att umgås med min älskade familj och pojkvän. 

Här bjuder jag på min "Dagens låt" som är en av de mest underbara jag hört!




Kram!

Godmorgon

Hej kära ni!
Hoppas att några av er få njuta av lite sol idag. 
Jag sitter just nu med en kopp kaffe och gör mig iordning inför gruppmöte+handledning på universitetet. Känns väldigt skönt att ha fått sova till 10:30 idag. Det behövde jag verkligen!

Tänkte bjuda er på dagens vill ha!









Någon mer än jag som är sugen på att flyga till solen och njuta på en vit varm strand? 
KRAM!

Favorit i repris

Hej på er!
Nu är klockan väldigt mycket, sitter och nördar framför the big bang theory. Det är den bästa serien jag någonsin följt. Manuset är klockrent och karaktärerna "is to die for"

Här är min absoluta favoritscen i The Big Bang Theory, enjoy!

0:41 i klippet är MIN FAVORIT! ÄLSKAR DET!!!!  "oh my god that is so creapy!"  - "I know

http://www.youtube.com/watch?v=pMZ627polnM


Godnatt på er, Kram!

Nailpolish

Nailpolish time!
Sitter och tittar på Teen mom som jag alltid fastnar vid av någon anledning.
Ute regnar det, brukar inte tycka om regn men just nu tycker jag att det är riktigt mysigt eftersom det har varit vinter så pass länge nu.





Älskar bilden! Kram på er

Tips på skötsel för håret

Här kommer lite smarta tips om skötsel av håret från blogg.newtalent.se. 
Dessa tips bär jag alltid med mig. Läs och lär!


Klipp inte för mycket
Hår växer ungefär 1 cm i månaden och går du till frisören varje/varannan månad och klipper av 3-4 cm kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om.

Var försiktig
Ett hår som går ned på halva ryggen är skört. Slita inte i det utan var försiktig.

Borsta aldrig blött hår
Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan “sömmar” eller skarvar.

Rengör regelbundet

Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

Variera frisyren
Många med riktigt långt har det uppsatt i knut så att topparna skyddas från slitage som nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och håraccessoarer som diadem, hårband, klämmor och spännen. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel.

Välj rätt accessoarer
Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.


 

Använd schampo med måtta
Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan din balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

Undvik stylingverktygen
Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

Tänk på maten
Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår.



Som besatt

Jag har en "mini-secret", eller nja det är ingen hemlighet egentligen men det är bara jag och min mamma som vet om den..
Jag är som besatt av mitt hår!!! Jag har som nästan alla tjejer provat att färga mitt blonda hår svart och sedan ångrat mig så jag totalförstörde mitt hår för ett par år sedan. Det gick ordagrant av på hälften och nu vill jag ha mitt hår långt, tjock och friskt. 

Pågrund av min "färgningsperiod" så är jag väldigt mån om mitt hår vilket alla borde  vara. 
Jag använder mig av ett x antal produkter för att skydda mitt hår och vårda det på bästa sätt.
Här är några tips till er alla hår"omaner" där ute!




Schwarzkopf BC Bonacure Hairtherapy (Amino cell rebuild) - Moisture Kick Spray Conditioner 200 m

Underbar spray som ger håret en naturlig glans och ett naturligt fall. Doften är det bästa med denna spray, luktar hur underbart som helst! Min mamma presenterade mig för den här produkten och jag använder den sen dess.
Jag har köpt den här i Norrköping i galleria Linden för ca 100kr.

Sprayen är till för normalt till torrt och lockigt hår. Den reder ut och tillför nödvändig fukt. BC hairtherapy med Hyaluronic Acid Derivate och Amino Cell Rebuild teknologin skapar perfekt fuktbalans i håret och reparerar håret inifrån.

UNDERBAR, EN PERSONLIG FAVORIT!

_____________________________________________________________________________________________



OROFLUIDO hårolja

OROFLUIDO är ett skönhetselixir för alla hårtyper som sveper in håret i ren lyx. Den innehåller tre naturliga oljor i en utsökt blandning som inte gör håret fett och som snabbt absorberas utan att efterlämna rester av produkten. Konsistensen är silkesaktig och doften en läcker kombination av amber och vanilj.

Användning
Häll några droppar OroFluido i handflatan och fördela produkten i fuktigt eller handdukstorkat hår. Används dagligen eller efter behov och ska ej sköljas ur.

Jag har fått denna underbara olja av min älskade mamma som köpte den hos min frisör i Västervik. Har inte hittat den i butik utan finns att beställa på internet. Kostar 299 kr!

JAG ÄR SÅ KÄR I DENNA OLJA!
KAN INTE LEVA UTAN DEN!!!

Det här var 2 av mina absoluta favoriter till mitt älskade hår. Hoppas ni får lite tips!
KRAM!

Vackra ögon

Har blivit tokkär i en produkt som färgar dina ögonfransar mustigt svarta och det håller i ca 40 dagar.
Produkten heter Depend Frans & Ögonbrynsfärg - svart. Art.nr.4020

Förpackningen innehåller allt man behöver för en perfekt frans-ögonsbrynsfärgning. Den är säker och väldigt enkel att använda och färgresultatet varar i flera veckor. Orkar du inte ta på mascara en morgon? Det behöver du inte om du färgar dina ögonfransar med Depend. Den ger en perfekt "natural look mascara".

Finns i färgerna brun, brunsvart & svart.
Testa!

VÅR

Sitter på universitetet och pluggar med min grupp medan solen skiner utanför och värmer mig i ryggen.
Vill att vårvärmen ska stiga, att marken ska tina och blommorna stå i blom!

Visst är vårvädret i Sverige underbart?





Godmorgon

Godmorgon!

Just nu sitter jag i skolan med min grupp och skriver på vår uppsats. Vi kommer antagligen att sitta ett bra tag idag så jag kommer inte kunna göra ett blogginlägg innan 16:00 men därefter kommer det ett inlägg som jag har förberett. En ledtråd: ett litet tips för er nyfikna, beautiful eyes - titta in efter 16:00!





Dagens vill ha!

Eftersom vårsolen ÄNTLIGEN har svept in över landet och här i Norrköping har man sett studenter som klätt sig i väldigt snygga chica våroutfits! Har blivit lite sugen på att klicka hem lite vårprylar men min plånbok är ganska så tom så det får nog bli nästa månad?.....

Dessa snyggingar är några som jag sitter och dreglar över just nu!
Ska införskaffas, troooo mig! Ciao



Dagens beställning

Idag har jag faktiskt valt att unna mig något lite extra..
Så jag har beställt 1 ear cuff från JFR.se som har otroligt snygga smycken, dock vet jag inte om jag tycker om att det tar upp till 14 dagar (eller längre?) för varan att levereras till kunden ... (hmmmmm?)
Jag har velat ha ear cuff väldigt länge nu men som de allra flesta vet så är de ju slutsålda i de butiker som faktiskt sålt några exemplar.. 

Hoppas på fler fina ear cuffs för lite lägre pris i fortsättningen, HEJA HEJA!







Dagens låt

Den här låten får mina mungipor att stiga!
Jag har lyssnat på den idag och har dansat omkring och sjungit till den i min hårborste!
Världens lyckorus, mitt lilla lyckopiller idag!

Njut!



Dålig uppdatering

Hej på er!
Ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande men det har varit väldigt mycket nu på sistone.
Har köpt den mest underbara bodylotion idag, på Ö&B faktiskt för endast 19kr!
Den har ett speciellt utseende vilket lockade mig direkt och den doftar underbar kokos vilket får mig att tänka på en strand med en varm bris i håret och en stekande sol.. Underbar, PROVA!!!





Mycket fixande

Hej på er!
Idag har varit en lång dag. Har varit med min uppsatsgrupp och fixat lite med uppsatsen innan handledningen imorgon. Har sålt min gamla mobil till en tjej så har fått 800 kr rakt i handen som sattes in på mitt sparkonto.
Sen har jag lagat chili con carne som blev super god. Sedan har jag fixat i lägenheten och gjort mig iordning inför hemresan till min hemstad Västervik som jag ska åka till imorgon. Ska bli mysigt att få träffa alla igen!
Just nu sitter jag och tittar på The big bang theory, går inte att sluta när man väl börjat följa serien från början, BAZINGA! 

Ska snart packa klart och sedan lägga mig. Imorgon börjar jag vid 13:15 och sedan åker jag hem vid 16:30.
LÄNGTAR!

Godnatt på er så länge, ska försöka hålla er uppdaterade även fast jag åker hem.


Kvällens mys

Nu ska jag ha vad jag kallar "GirlieTime".
Då ingår hårinpackning, ansiktsmask och måla naglarna och titta på Sex and the city. 
Det behöver jag verkligen för det var länge sen nu, för länge sen!
DAGS ATT NJUTA

Dessa produkter använder jag för att vårda mitt yttre:





Hårinpackning:L´oreal Elvital 
Ansiktskräm: Body & Face cream Nivea soft
Nagellack: Rött från Vero Moda
Ansiktsmask: Moisture Mask - Jordgubb & Vanilj

ENDAST FÖR LIVSNJUTARE !

Tänkte tipsa er om en UTSÖKT soppa som min mamma och jag lagade för ett par helger sedan. Det är den godaste soppan jag har gjort och den var lätt att laga också vilket är ett plus!


KYCKLINGSOPPA med CURRY och LIME
- Tillagningstid ca 20 minuter

* 2 msk olja

* 1 gul lök, hackad

* 350 g strimlat kycklingkött

* 1/2 msk curry (pulver)

* 1 tärning hönsbuljong

* 8 dl kokande vatten

* 1 burk (400 g) kokosmjölk

* 2 1/2 msk ljust redningsmjöl

* 1 röd avlång paprika i tunna skivor

* 1 bit färsk ingefära

* 1 lime, skal och saft

* salt och vitpeppar

- Till garnering: alfagroddar & färsk koriander


  • Hetta upp oljan i en tjockbottnad kastrull. Fräs löken blank, lägg i kycklingköttet och låt det få aningen stekfärg, strö på curry och rör om väl. Smula i buljongtärning och häll på vatten. Koka upp.
  • Rör ner kokosmjölk och redningsmjöl. Koka upp under omrörning och sjud soppan ungefär 5 minuter. Lägg i paprikaringarna som enbart ska bli varma i soppan.
  • Pressa i två tumnagelstora bitar av ingefära genom vitlökspressen. Riv ner limeskal och smaka av med pressad limesaft. Smaka slutligen av med salt och peppar.
  • Servera soppan i tallrikar, garnera med groddar och färska korianderblad.
_____________________________________________________________________________________________

Jag ska åka hem på torsdag till kära Västervik och min älskade mami har lovat mig att vi ska göra den här soppan då. Min favorit!

Try it, you'll love it



Godnatt på er!

RSS 2.0