Min pepplåt för dagen

Bjuder på min "dagens pepplåt". Enjooooy!



Ny dag

Hej på er igen, hoppas alla sovit gott.
Just nu sitter jag och skypar med min hun Alma, vi ses äntligen på torsdag! En kille från Ståhls har precis kommit tillbaka för andra gången och fixat mitt lysrör till spislampan. Han nämde också att det är fel på ventilationen och att det kommer ta upp till 1 vecka - 14 dagar tills det blir ordnat, så bara att vänta och se. 
Blir att sätta på Kaffe så man blir lite pigg!

Idag fyller my babyboo år, grattis till världens vackraste människa som har mitt hjärta! Jag älskar dig my honey!  


Godnatt

Efter en lång kväll tillsammans med min väninna Carro så är det äntligen dags att bädda ner sig i sängen och somna till the big bang theory. Imorgon bär det av till gymmet för mig och Carro - svettas svettas!

Godnatt!

Vårnyheter

Nattens vill ha!




Nyheter från H&M

Som hittat

Hej på er alla fashionistas out there!
Ber om ursäkt för mitt krassliga bloggande men helgen har varit fullspäckad med massa shopping. Jag har också myst och umgåtts med mamma & lillasyster, vänner och min pojkvän.
Tänkte visa lite av det som jag hittade på stan och tog med mig hem. Personliga favoriter och jag älskar dem båda två.

Enjoy!




Perfection

Just nu håller jag på att städa lägenheten till perfektion! Inte en dammtuss, inte en fläck, inte ett smutsigt klädesplagg. Nu ska jag skura golven sedan så är man färdig, puuuuh! 
Mamma och Julia kommer runt 08:00 imorgon bitti så blir att stiga upp tidigt.

Om jag känner mig själv rätt så blir det att, efter städningen, leta reda på något gott i skafferiet och sedan titta lite på kära Sex and the city!




Bloggfix

Sitter hemma hos Carro och har fixat lite med ny design till min blogg, Tack Carro för hjälpen!
Har precis pratat med min älskling en liten stund på telefonen, mysigt!
Jag är så sjukt hungrig och det jag har i matväg hemma är soppa eller chili con carne som jag har ätit nu i 3 dagar - kan ju inte säga att jag är så sugen på just det direkt. Har bara pizza i mina tankar just nu, vill ha vill ha vill ha!
Ikväll blir det att tvätta och storstäda lägenheten då mami och lillasyster kommer imorgon bitti. 
Men just nu bestämmer magen mer än vad den borde kanske..



Tips för håret

Tänkte tipsa om Hårkontroll. Det är ett kosttillskott som ger hår, hud och naglar bästa möjliga näring i form av vitaminer, mineraler, aminosyror och spårämnen. Helt enkelt viktiga byggstenar för hår, hud och naglar.
Jag har använt dem ett tag nu och de fungerar faktiskt. Mitt hår har blivit starkare, inte lika slitet och de växer något otroligt + att mina naglar har blivit starkare. Så ladies, har ni problem med frissiga hår och naglar som flisar så börja med Hårkontroll. Du tar 1 tablett morgon och kväll. 1 ask räcker i 2 månader om man doserar rätt. 

A little something to think about ladies!



Breakfast at Josie's

God morgon!
Har sovit som en gudinna inatt så jag har vaknat utvilad men ändå lite seg. Blir att sätta på kaffe och steka bacon och ägg till frukost. Ska bli ljuvligt gott alltså. 
Idag blir det att städa och tvätta också, småtråkigt. Hade hellre velat umgås med my girls istället men you do what you gotta do right? 

See you all later!

Gnight

Time to get ready for bed. Ska bädda ner mig nu och vänta på att min älskling ringer och säger godnatt. 
Gud vad jag saknar honom. 

Gnight!

Tasty


Jag skulle göra allt för en cream cheese bagel med tomat och ruccola. Yum!



words of wisdom

Årstiderna växlar och städer förändras
Folk kommer och går i ens liv
Men det är tryggt att veta att de man älskar förblir i ens hjärta
Och om man har tur, så är det bara en flygtur till dem.


I heart NY

Så här på en tisdagskväll är det skönt att ha lite ensamtid. Tittar på favoritserien Sex and the city samtidigt som jag äter muffins. Vilken underbar känsla att få umgås med bara sig själv, göra precis vad man känner för och se ut precis som man själv vill utan dömande blickar. Just nu sitter jag och dagdrömmer om att gå på gatorna här i Norrköping och spendera lite pengar, on some shoping of course. Nu på torsdag kommer min älskade mamma och lillasyster på besök och då blir det säkerligen någon runda på stan skulle jag tro. Can't wait!





Fresh start

Nytt liv, ny stad, nya förväntningar.
Med en ny blogg kan man åstadkomma vad man vill och för mig är det dags!



RSS 2.0